Agromaials comercialitza un dels tipus més preuats d'oli, l'oli d'oliva verge extra, el qual té una acidesa inferior a 0,8º i ha estat obtingut mitjançant una primera premsada en fred de l'oliva (realitzada a una temperatura inferior a 28ºC). La seva aroma i sabor reprodueixen els de les olives de què procedeix i conté íntegres tots els atributs saludables i nutricionals propis d'aquest excepcional producte natural. El seu color verd profund, ric sabor, i aroma fan que sigui un oli molt ben valorat en el món culinari.

L'oli verge extra és el millor suc natural de les olives i pot presentar-se filtrat o "del raig" (sense filtrar), el que significa que l'oli no ha estat desviat cap a una filtradora per eliminar les partícules de matèria sòlida o restes d’oliva volàtils que poden quedar després de passar pel molí i que es poden fer visibles a la part inferior de l'envàs al cap d’un temps. Aquestes micropartícules sòlides d’oliva que conserva l’oli del raig aporten més sabor, gust i textura al producte, a més a més, d’un color més opac. Per tant, es tracta d’un oli d’oliva, el del raig, més complert, ja que conserva més quantitat de fibra vegetal.

L’oli del raig té un color menys translúcid, groc-verdós i opalescent; una vegada filtrat, obtindria el color daurat-verdós transparent de l’oli d’oliva que estem més acostumats a consumir.

Els autèntics enamorats de l’oli prefereixen el sabor i la textura de l’oli anomenat del raig, sense filtrar.